Minitest: Handskar & mössor från GripGrab

_BEL0623

Händer och huvud är alla viktiga delar för cyklister, därför är det viktigt att hålla dem bekväma när man är ute. HappyMTB.org har undersökt vad GripGrab har att erbjuda cyklisten för vår/höst och sommar i form av mössa och handskar.

Happyprofilen no. 5 – Rattnalle

Rattnalle

Denna vecka får vi lära känna en av Happys flitigaste forumskribenter lite närmare. Rattnalle har i snitt postat 9,6 inlägg per dag sedan han blev medlem.

HappyMTB vintertestar Rapha (del 2)

Happy vintertestar Rapha
HappyMTB tittar närmare på några av herrplaggen från Raphas vinterkollektion. I testet har kläderna från ett av landsvägcyklingens exklusivare märken bland annat utsatts för tyska korvar, issörja, snöskottning – och mountainbike.

HappyMTB vintertestar Rapha (del 1 av 2)

Off we go, pendlingskittad i high viz.

Höst- och vinter är inte jobbcykelpendlarens ljuvaste tid, men med rätt prylar blir misären drägligare. HappyMTB testar delar av Raphas vinterkollektion i två avsnitt. Damerna är först ut och Kristin frågar sig om lite flärd gör vinterpendlingen roligare?

Happyprofilen no. 4 – Yeti

yeti

Möt Yeti – vildmarksäventyren som utforskar de finländska ödemarkerna på sin fatbike och övernattar i snödrivor. Vi har genom åren kunnat följa hans resor via en rad spännande Ride-Reports och nu får vi lära känna mannen bakom snömannen.

På jakt efter den perfekta stigen – Queenstown

Tommy Wilkinsson fångar mig på bild nedför Thundergoat. Ögonen på nästa kurva och inte på den fantastiska utsikten framför mig.

Oändliga vyer med majestätiska berg och djupa sjöar. Happys reporter Hanna har tagit sig till andra sidan jorden i sin jakt på den perfekta stigen. Både den Nya Zeeländska naturen och det fantastiska stigutbudet får hjärtat att bulta, adrenalinet att pumpa och skrattet att bubbla fram – välkommen till Queenstown.

Artikelarkiv