Hjälp oss att döpa måttenheten för vår nya skotestningsapparat

Skottestarrigg

Vår redaktör har tömt skrotlådorna och byggt en rigg för att testa cykelskor. Nu behöver vi din hjälp för att namnge måttenheten för detta test. Vad ska det heta när man böjer en sko sönder och samman?

Sandvikens nya cykelparadis

Högbo MTB-Arena

I skogarna just utanför den gamla industriorten Sandviken har det grävts, grusats, spångats och skyltats nitiskt det senaste året. Under översyn av det anrika bruket Högbo skapas mil efter mil av leder genom markerna och fram växer något som liknar ett paradis för XC-cyklister.

Kränkt i gryningen – Le Peloton

le_peloton

Idén är enkel; Först en timmes stenhårt lidande för att hålla sig kvar i landsvägsklungan – följt av en skön frukost och selfies på café. Le Peloton är Happyridens hårdare, tajtare och morgonpiggare asfaltskusin från kontinenten.

Fyra årstider på en dag – EWS i Irland och Skottland

5

 

Hagelstormar, mörbultade kroppar och folkfest. Happys utsände Hanna Jonsson kämpar sig vidare genom den internationella Enduroserien. Denna gång rapporterar hon från deltävlingarna Irland och Skottland.

Är du på bild? Vätternrundan 2015.

vattern2015

Körde du Vätternrundan i år? Då har vi förhoppningsvis fångat dig på bild. Dyk ned i HappyMTBs bildarkiv för att hitta gratisbilder av dig själv.

Gå till bildarkivet för Vätternrundan 2015

Happyprofilen no 7 – marran

marran

I denna Happyprofil får vi träffa marran. Han har gjort sig känd för sina episka äventyr i stora berg, och för att han sannolikt har 25 högskolepoäng i cykeldämpare.

Artikelarkiv