Klädtips inför Cykelvasan

Cykelvasan är bara några veckor bort. Om du inte har fått till träningen som du tänkt så är sista utvägen att försöka köpa dig snabb. HappyMTB tipsar om klädval inför Cykelvasan.

Serien vänder sig främst till nybörjare och presenteras i samarbete med Pearl Izumi.

Kommentera och diskutera på forumet

En cykel kommer lastad

uniconeicecream

Lastcyklar håller gradvis på bli en del av stadsbilden. Budfirmor dundrar förbi med finlunch till tjusiga reklambyrån, föräldrar skjutsar barn till dagis och för vissa handlar det om att helt ersätta bilen med cykel. HappyMTB har tittat närmare på den nya serviceindustri som växer upp kring lastcykeln, med allt från stora budjättar som finslipar sin logistik till hipsters på rullande restaurangkök.

Träningstips inför Cykelvasan

152_DSC_5103

Med knappa månaden kvar till Cykelvasan finns det fortfarande en del detaljer som går att slipa på träningsmässigt, men också en del saker du inte bör göra. 
Happys träningscoach ger dig sina bästa sista-minuten-tips.

Happyprofilen no 8 – Sigge Star

IMG_3519

Du har läst om hans äventyr bland Transsylvanska berg och bondesamhällen från 1800-talet. Sigge Star har genom åren bjudit på en rad fantastiska ”ridereports” från spännande destinationer främst i Östeuropa.

Han är 11 år och hade flest åk i Åre 2014

Alfred Widell är 11 år ung och hade flest åk i Åre förra sommaren med 101 dagar och 700 åk. Det är extremt imponerade och det ska bli spännande att se Alfred utvecklas. I filmen cyklar han med en av Sveriges främsta downhillcyklister, Robin Wallner.

Kommentera och diskutera i forumet

Trysil storsatsar som cykeldestination

Gullia-stigen med logo

Listan på skidorter som satsar på cykel växer. I norska Trysil hoppas det att cykeltrenden kan innebära big business och det investeras rekordstora pengar på att skapa en cykeldestination i världsklass – HappyMTB har varit där och snokat.

Artikelarkiv