HappyMTB vintertestar Rapha (del 1 av 2)

Off we go, pendlingskittad i high viz.

Höst- och vinter är inte jobbcykelpendlarens ljuvaste tid, men med rätt prylar blir misären drägligare. HappyMTB testar delar av Raphas vinterkollektion i två avsnitt. Damerna är först ut och Kristin frågar sig om lite flärd gör vinterpendlingen roligare?

Happyprofilen no. 4 – Yeti

yeti

Möt Yeti – vildmarksäventyren som utforskar de finländska ödemarkerna på sin fatbike och övernattar i snödrivor. Vi har genom åren kunnat följa hans resor via en rad spännande Ride-Reports och nu får vi lära känna mannen bakom snömannen.

På jakt efter den perfekta stigen – Queenstown

Tommy Wilkinsson fångar mig på bild nedför Thundergoat. Ögonen på nästa kurva och inte på den fantastiska utsikten framför mig.

Oändliga vyer med majestätiska berg och djupa sjöar. Happys reporter Hanna har tagit sig till andra sidan jorden i sin jakt på den perfekta stigen. Både den Nya Zeeländska naturen och det fantastiska stigutbudet får hjärtat att bulta, adrenalinet att pumpa och skrattet att bubbla fram – välkommen till Queenstown.

Robin Wallner – ”Jag siktar på topp 10″

_DSC8894

När Robin Wallner förra säsongen ställde upp i EWS-deltävlingen i Finale Ligure förra året så kom han på en 17e plats trots vurpor och mekaniska problem. Han ställde också upp i tre av deltävlingarna i den svenska enduroserien och vann samtliga. I år kommer en stor satsning på EWS, Happymtb.org slog en signal till Robin för att se vad som låg bakom hans nya satsning, bytet av cykelsponsor och vad han tänker om enduro, cyklar och korta kedjestag.

Stigbiten vid gränsen

stig_4

Det börjar med hundbajs och slutar med asfalterad multi track. Däremellan cyklar vi några av Sveriges mest välrenommerade mountainbikeleder. Häng med på cykelhelg i Rörbäcksnäs med omnejd.

Happyprofilen no. 3 – Kung Stalle

900

Kung Stalle

I tredje avsnittet av Happyprofilen träffar vi Kung Stalle. Han är ivrig Happyridearrangör på Stockholms norra sida och en av initiativtagarna till den Svenska endurocupen.

Artikelarkiv