Happyprofilen no. 6 – Geologen

happyprofilen

Geologen är en av Happys mest namnkunniga profiler. En färgstark person som gärna delar med sig av sina kunskaper och tankar. Han har ofta en unik syn på livet och tingen som är väldigt underhållande – och ibland utmanande. Möt Geologen som inte blev geolog.

Recension: Bikes vs Cars

BIKESvsCARS_01_new

Dokumentärfilmaren Fredrik Gertten är aktuell med en ny dokumentär, ”Bikes vs cars”. Den skildrar cyklistens kamp mot massbilismen och har fått stor uppmärksamhet även bland personer som inte cyklar. Jenny W rapporterar från biofåtöljen.

Happy presenterar stolt vinnaren i vår tävling om en Crescent Rimfaxe

Crescent_Rimfaxe_29 tum_2015

Happys tävling om en Crescent Rimfaxe i kolfiber är nu avslutad. Intresset har varit helt enormt med nästan 2.000 tävlande. Men, endast en person kunde vinna. En vinnare som firar genom att skänka sin cykelbudget till välgörenhet.

Enduro World Series: Deltävling 1 Rotorua

Chris Ball on stage 3. EWS 1 2015, Rotorua, New Zealand. Photo by Matt Wreagg.

Sju specialsträckor och närmare 70 kilometer på sju timmar – Första deltävlingen i Rotorua på Nya Zeeland sätter ribban för Enduro World Series 2015. Vår utsände Hanna rapporterar från ett mountainbikelopp där svavelosande ånga stiger upp ifrån underjorden och regnskogen skärmar av solljuset ovanifrån.

EWS Profil: Jamie Nicoll

EWS Profil: Jamie Nicoll

Happys utsände Hanna Jonson befinner sig i Nya Zeeland för att bevaka första deltävlingen i Enduro World Series. Här möter hon Jamie Nicoll, den Nyzeeländska legenden som blev professionell endurocyklist två år efter en brännskada som gav honom 10 procents chans att överleva.

HappyMTB blir TV Serie: Från troll till prins

Troll-till-prins

Kända forummedlemmar från HappyMTB kommer att delta i en ny TV-serie på TV3 i höst. Under tio veckor kommer sex av våra mest notoriska ”forumtroll” att kämpa om ett förstapris på 250.000 kr.

Artikelarkiv