Kadens – Vad, hur och varför?

_7D_1532

Denna vecka presenterar vi en person som är ny som skribent, men välbekant bland Happys läsare. Mikael Flockhart har varit med sedan Happys begynnelse och kommer framöver att skriva artiklar kring träning och fysiologi. I första avsnittet reder han ut förhållandet mellan kadens och trampeffekt.

Formge Happys nya cykelkläder

Bliz Photo by Valentin Baat-4724

Vill du att ditt arbete ska synas över hela cykelsverige? Nu har du möjligheten att designa Happyrides nya cykelkläder. Ladda ned mallarna och börja skissa redan idag. De två vinnarna vinner varsitt klädset.

Test: Gopro Hero4 Session

GoproSession_01

I juli i år lanserade Gopro sin nya Hero 4 Session. En actionkamera som är betydligt mindre än tidigare modeller men som ändå innehåller imponerande specifikationer. Happymtb.org har satt den på hårda prov för att se om den håller måttet för en filmsugen cyklist.

Weathergoods för kvinnliga cyklister

WG Press Release BICYCLE PRODUCTS4

Idag lanseras Weathergoods, ett nytt kläd- och cykeltillbehörsmärke som vänder sig till kvinnliga vardagscyklister. Stilen är klassisk skandinavisk med rena linjer och dova färger. Såväl funktionskläder som cykeltillbehör är gjorda för att tåla alla typer av väder. HappyMTB har fått en exklusiv förhandstitt.

Majestätiskt möte på kunglig mark

7 Emma UCI

Lördagen bjöd på ett förstklassigt möte då vägens drottning Emma Johansson och skogens kronprinsessa Jenny Rissveds möttes på cyclocross-SM. Vädret bjöd på soliga slängkyssar och Stora Skuggan visade sig i sin allra vackraste höstskrud. Det var som om Kungliga Djurgårdsförvaltningen bara beställt bästa tänkbara till mötet. Söndagens tävlingar inleddes lite mer trevande med moln och regn, sedan bröt solen igenom och både deltagare och åskådare fick en fantastisk dag med internationell krydda.

Jenny Rissveds gästar HappyMTB

JR-5318

Jenny Rissveds är en av Sveriges absolut framgångsrikaste cyklister just nu. Hon vann världscupen i XCO U23 och är svensk mästarinna i XCO, XCE samt Cyclocross. Sedan tidigare har hon även en SM-titel i downhill. Den 26-27 oktober så gästar hon HappyMTB och besvarar läsarnas frågor i forumet.

(Foto: Joakim Rissveds)

Ställ dina frågor till Jenny

Artikelarkiv