Utan vett på Grandiosa Canaria

Vår utsände Andrea, mer känd på forumet som ”Jackson”, har dissekerat Kanarieöarna. Resan innehåller dödsstup, hippies och floder av tomater. Du kommer hädanefter att för alltid se på ögruppen med nya ögon.

Mediesäljare till HappyMTB.org

Freeride AB söker en säljkonsult som helst cyklar till kundmötet och som delar vår övertygelse om att cykel är framtiden. Vi letar efter dig som både tror på Happy och på dig själv som säljare, du kommer bli huvudansvarig för all annonsförsäljning på HappyMTB.org.

ESS del I: Sladdfest i Flottsbro

 

_BEL1096_1

I söndags var det dags för den första deltävlingen i årets svenska enduroserie. Skådeplatsen var, liksom i fjol, Flottsbro i Stockholm och bakom rodret stod den förhållandevis nybildade klubben Creme Fraiche Bicycle Club. Vädergudarna visade både sina bra och dåliga sidor vilket gjorde tävlingen till en lerfest som sållade agnarna från vetet. HappyMTB var så klart på plats i startleden och rullade med.

Thule Pack’n Pedal – premiumpackning

thule6

Svenska Thule har de senaste åren satsat allt mer på cykeltillbehör. Förra året kom Pack’n Pedal, Thules eget system för packväskor. HappyMTB har testat touringväskan.

EM i mountainbike 2016 arrangeras i Jönköping

Europeiska Cykelförbundet (UEC) meddelar att Jönköping får arrangera EM i mountainbike den 5-8 maj 2016.

Jönköpingsklubbarna IK Hakarpspojkarna, Jönköpings Cykelklubb, Hallby och La Lepre Stanca arrangerade SM i mountainbike 2014. Nästa steg i samarbetet resulterade i att klubbarna tillsammans med Jönköpings kommun/Destination Jönköping och Svenska Cykelförbundet (SCF) ansökte om att få arrangera EM 2016 vilket nu innebär att Jönköping blir värd för ännu ett stort mästerskap.

Senast Sverige arrangerade ett stort mästerskap i cykel var 1999.

Fakta
Datum: 5-8 maj 2016
Plats: IKHP:s anläggning på Huskvarnaberget
Grenar: Cross Country (XCO), sprint (XCE), stafett
Deltagare: 30 nationer, 500 åkare

Kommentera och diskutera på forumet

Inför ESS 2015: ”Det blir hårdare i toppen”

Nummerlapp

Efter den långa vintern är det blott ett fåtal flämtande dagar kvar innan den första deltävlingen i Enduro Sweden Series går av stapeln och tvåhundra hungriga endurocyklister ger sig ut för att tämja Stockholms högsta soptippsfallhöjd. Vi tog ett snack med Staffan Nilsson i ESS-styrelsen för att ta tempen på årets omgång.

Artikelarkiv