Vad tror vi om denna sida?
Skrivet av
chrkes den 21a oktober, 2007
Till att börja med. Har gÄtt igenom butiksrecensionerna, men inte funnit nÄgot relevant.
TĂ€nker mig all4cycling.com.
Hade tÀnkt bestÀlla ett par AmbrosiofÀlgar som inte Àr de mest förekommande pÄ de billiga och bra tyska sidorna.
Iaf sÄ ligger detta företag i Italien och verkar vara den sida som Ambrosio sjÀlv rekommenderar för köp av deras komponenter.
NÄgon som har nÄgot att sÀga om sidan i frÄga?
TĂ€nker mig all4cycling.com.
Hade tÀnkt bestÀlla ett par AmbrosiofÀlgar som inte Àr de mest förekommande pÄ de billiga och bra tyska sidorna.
Iaf sÄ ligger detta företag i Italien och verkar vara den sida som Ambrosio sjÀlv rekommenderar för köp av deras komponenter.
NÄgon som har nÄgot att sÀga om sidan i frÄga?
Skrivet av
Indurain den 21a oktober, 2007
RacedepÄn har ambrosio fÀlgar......köp ambrosio f20 fram och ambrosio nemesis bak......
http://www.racerdepan.se
http://www.racerdepan.se
TyvÀrr, bara registrerade anvÀndare fÄr skriva inlÀgg i detta forum.